Basis motion

BASIS MOTION, henvender sig til 60+ mænd og kvinder, der har lyst til moderat frisk motion, og hvor der bestemt er god mulighed for at gå til den og få sved på panden.

Der er Basis træning på fem hold, fem forskellige steder i Svendborg.

Vi træner og holder os i form, samtidigt med, at vi har det sjovt. Vi laver opvarmning, grundtræning, styrke- og konditionstræning samt stræk.

Vi arbejder med forskellige redskaber f. eks.: Bolde, sjippetov, elastikker, stave og hulahopringe. Vi vedligeholder os og forebygger generelt, hvad ”der kan komme” med alderen.

Der er mulighed for at få lavet en balancetest to gange om året.

På holdet er der, ud over instruktøren, en holdleder, som vil hjælpe dig i gang, og som vil kunne svare på praktiske spørgsmål.

Træningstiden er 1½ time.

Hver gang er der en ”2. halvleg”, hvor der lægges vægt på gensidig information, snak, sang, historie - kort sagt fællesskab, og hvor det er muligt at nyde en kop kaffe og få et stykke brød.

NB! Der er ofte rift om pladserne på de basishold der ligger centralt – prøv evt. i stedet et basishold på Thurø eller Tåsinge. Opstår der venteliste på de centrale steder, vil vi prøve at oprette et nyt hold fra næste halvsæson.

Svendborg Senior Idræt | Svendborg Idrætshal, 1. sal, Ryttervej 70| 5700 Svendborg | Tlf.: +45 62233019