For udprintning tast HER

Generelle betingelser

Foreningens juridiske navn: Svendborg Senior Idræt
Virksomhedens kaldenavn: SVSI
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 34 54 29 37
Etableringsår: 2012
Adresse:
Svendborg Senior Idræt
Ryttervej 70
5700 Svendborg
Telefon: 6223 3019


Officiel e-mail adresse: svsi.tlf@gmail.com
Officiel web-adresse: www.svsi.dk
 

Persondatapolitik / Cookies 

Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.

Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

Personoplysninger, som du har oplyst foreningen om i forbindelse med din kontingentbetaling og tilmelding til aktiviteter, opbevares i foreningens medlemsregister i op til et år efter du senest har været tilmeldt en af vores aktiviteter/hold.

Har du blot betalt kontingent uden at være tilmeldt en aktivitet, slettes dine persondata, når dit medlemskab ophører ved årsskiftet.

 

En cookie er en lille tekstfil, der giver det weebsted (hjemmeside), du er inde på, mulighed for at lagre oplysninger fra din pc, smartphone, tablet eller lignende om dig. På den måde kan webstedet genkende dig ved dit næste besøg. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger og dig i en cookie, men snarere oplysninger om din adfærd på weebstedet, f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på din harddisk. Du kan sætte din browser til at fortælle dig, når du modtager en cookie. Du du kan også vælge at slå cookies helt fra. Svendborg Senior Idræt er dataansvarlig.

 


 

Log-statistik

www.svsi.dk bruger log-statistik. Det er et statistik-system, som kan give os et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm
På www.svsi.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.
 
Log-statistik bruges til at skabe øget brugervenlighed.

 

Registrering af persondata.

Du kan kun indgå en aftale med os via websitet, hvis du lader dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn

  • Adresse

  • E-mail -adresse

  • Telefonnummer

  • Køn

  • Fødselsdato

  • Indmeldelsesdato

  • Personoplysningerne registreres hos Svendborg Senior Idræt, og videregives ikke til tredje part

    Ved lønnet personale registreres endvidere

  • CPR-nummer

  • Bankkontonummer

  • Evt. oplysninger om strafbare forhold.

Normalt får vi oplysningerne fra dig.

I nogle tilfælde kan der være andre kilder:

  • Offentlige myndigheder, f.eks. nødvendige skatteoplysninger ved udbetaling af løn

  • Idrættens hovedorganisationer, f.eks. oplysninger om klubskifter, karantæner og kursusdeltagelse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere ydelsen/varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

 

Det er kun bestyrelsen og den IT-ansvarlige i foreningen, som har adgang til oplysningerne om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som tilmeldt hos Svendborg Senior Idræt har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse, hermed rettes til Svendborg Senior Idræt via e-mail:
svsi.tlf@gmail.dk.

 

Nyhedsbreve.

Du kan fravælge elektroniske nyhedsbreve fra foreningen på flere måder:

  • Ved at benytte et link til afmelding af nyhedsbreve, som fremgår af de elektroniske nyhedsbreve fra foreningen,

  • Ved at gå ind på ”Medlem login" på hjemmesiden, hvor du kan til- eller fravælge nyheder.

  • Ved blot at sende en mail til kontoret på svsi.tlf@gmail.dk


 

Bestilling af ydelser.

Du kan bestille ydelser/varer fra Svendborg Senior Idræt via foreningens hjemmeside. Alle priser på foreningens hjemmeside er angivet inkl. moms og er i danske kroner.
 

Kontingent- og aktivitetsbetaling.

Vi trækker beløbet samtidig med at vi sender bekræftelsen på tilmeldingen.
På foreningens hjemmeside kan du betale med

  • Dankort.

 

Venteliste
På nogle hold vil der komme venteliste, da der kan være begrænset plads på holdene. Er du kommet på venteliste og får tilbudt en plads, har du 48 timer til at acceptere tilbuddet og betale kontingentet, ellers vil pladsen blive tilbudt den næste på ventelisten. Du har herefter en time til at tilmelde dig og betale.

 

Fortrydelsesret

Et indbetalt Medlemskontingent betales normalt ikke tilbage.

Der er op til 14 dages fortrydelsesret for et indbetalt Aktivitetskontingent. Når holdet, du er tilmeldt, er startet, ophører dog din fortrydelsesret.


Tilmelding til events (ture, lejr, camps, m.m) er bindende. Pengene refunderes ikke i tilfælde af afbud.
.

 

Forbehold.

Svendborg Senior Idræt tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer (herunder halleje), pris- og korrekturfejl, tekniske fejl og force majeure.

Svendborg Senior Idræt | Svendborg Idrætshal, 1. sal, Ryttervej 70| 5700 Svendborg | Tlf.: +45 62233019