Kostforedrag med smagsprøver og fokus på særlige anbefalinger for seniorer.

 

Vi gentager succesen fra sidste år og Svendborg Senior Idræt inviterer i samarbejde med Ea Ørsted Brandt (tidligere instruktør i SVSI) til kostforedrag med smagsprøver.

 

Det sker fredag den 8. februar kl. 14.30 – 16.00 - det foregår i lokalet ”Bølgen” i Svendborg Idrætscenter, som ligger på 1. sal over svømmehallen. Det koster 125 kr. inkl. mad og kaffe. Tag gerne en ven/veninde med, selvom de ikke er medlem. De kan tilmelde fra hjemmesiden, uden at blive medlem.

 

Minimum 30 deltagere, for at foredraget gennemføres. Du får besked, hvis der ikke er nok tilmeldt.

Bindende tilmelding med betaling senest fredag den 1. februar kl. 12, enten:

 

  •     Via hjemmesiden – det ligger på forsiden på www.svsi.dk
  •     Eller kom forbi kontoret i åbningstiden, som er mandag, onsdag og fredag kl. 10 - 12
         

Her følger Ea’s oplæg
til arrangementet

Som medlem i Svendborg Senior Idræt er du bevidst om, at fysisk aktivitet er vigtigt for at bevare et godt helbred. Er du bevidst om, at også din kost er rigtig vigtig for at bevare din muskelstyrke og dine knogler stærke, så du længere kan blive ved med at gøre de daglige gøremål? Vidste du at der findes specielle kostråd til raske seniorer 65+?

Kom og hør/deltag i et foredrag der vil gøre dig klogere på, hvad man skal være særlig opmærksom på som seniorer. Foredraget tager udgangspunkt i fødevarestyrelsens anbefalinger og sætter fokus på hvilke fødevarer der indeholder de næringsstoffer som kroppen har brug for.

Kom og få inspiration til hvordan dine måltider skal sammensættes for at tilgodese kroppen behov.

Det bliver en time med udgangspunkt i dig som seniorer, din krop og dens behov. Det bliver alvor med et smil på læben. Efterfølgende bliver der mulighed for at få en kop kaffe, samt en lille eftermiddagssnack fra Energibaren, særligt sammensat til anledningen og som opfylder de ernæringsmæssige behov du har som seniorer.

Med venlig hilsen

EA – Ernæring og Ansvar

Svendborg Senior Idræt | Svendborg Idrætshal, 1. sal, Ryttervej 70| 5700 Svendborg | Tlf.: +45 62233019