"Reformer hold “hensyntagende" med max. 4 personer pr hold”

Alle øvelser udspringer fra en korrekt kropsholdning, og derfor vil du, ved regelmæssig Reformer træning kunne se effekten af træningen i form af en rank og afbalanceret holdning, forøget styrke og bevægelighed, større kropsbevidsthed og -kontrol samt en forbedret balance


Der er max. 4 deltagere på holdet og du vil blive instrueret, guidet og rettet hele timen igennem (du bliver aldrig ladt alene med x antal gentagelser). Her er plads til den enkelte og du vil arbejde hele kroppen igennem, med arme, ben, baller, ryg og mave. Tempoet tilrettes deltagerne og der bliver taget hensyn til en aldrende krop der skal (for-)blive stærk og bevægelig. Reformeren er en pilates maskine der ved hjælp af fjedre skiftevis udfordre, støtter og hjælper i forskellige øvelser. Den indstilles individuelt til netop den krop der skal arbejde på denPilates Mat Work

Mat Work er pilatestræning på en pilatesmåtte, hvor de fleste øvelser er liggende på ryggen, maven eller siddende. For at sikre kvaliteten af træningen for hver enkelt deltager, er holdene begrænset til maks. 10 personer.

I klassen arbejder vi fokuseret på at styrke bækkenbund, mave og ryg, samt placering af bækken, brystkasse, skuldre og nakke i forhold til hinanden.

Ved brug af redskaber justeres sværhedsgraden af øvelserne, så de enten bliver nemmere eller sværere. Redskaberne bruges også til at træne periferien af kroppen, så også ben, balder, skuldre og arme bliver styrket og smidiggjort.

Redskaberne varierer fra gang til gang og kan inkludere ”fitness circle”, små og store bolde, elastikker, vægtbolde, balancepuder og foamroller.

Ved regelmæssig Mat Work træning, vi du opnår større kropsbevidsthed, bevægelighed, stykre og smidighed gennem hele kroppen.


Svendborg Senior Idræt | Svendborg Idrætshal, 1. sal, Ryttervej 70| 5700 Svendborg | Tlf.: +45 62233019