Hold 1.

Hold 2.

Hold 3.

Hold 4.

Hold 5.

Styrketræning

Tilbuddet om styrketræning på hold foregår i et samarbejde med Svendborg Gymnastikforening. Der er ansat instruktør til at stå for instruktion og træning, som er vant til at arbejde med seniorgruppen. Der er også en hjælpetræner. Vi træner på hold af minimum/max. 20 personer.

Træningen foregår i SG Huset på Ryttervej og er delt op på to lokaler. Den første halve time foregår i et bevægelseslokale, hvor der laves grundopvarmning til musik, balancetræning, koordinationstræning, pulstræning – alt sammen med brug af din egen krop og forskellige redskaber og rekvisitter. Efter opvarmningen fortsættes i fitnesslokale i 45 min. Her er der styrketrænings- og kredsløbsmaskiner, hvor du kan få sammensat et program, der passer til din fysik. Det sidste kvarter bruges i bevægelseslokalet til stræk og afspænding.

For at instruktøren kan tilrettelægge træningen bedst muligt, vil deltagerne før første træning få tilsendt et spørgeskema omkring træningsvaner og eventuelle hensyn, der skal tages. På den første træningsgang, vil der blive lavet nogle små test. Begge dele for at målrette forløbet til de personer, der kommer.

Der er fem hold at vælge imellem fordelt på tre dage.

For at deltage, skal du være i stand til at klare dig selv i træningen.

Der vil være mulighed for fælles hygge med kaffe efter træningen.

Svendborg Senior Idræt | Svendborg Idrætshal, 1. sal, Ryttervej 70| 5700 Svendborg | Tlf.: +45 62233019