IDRÆTSKONSULENT

© 2018 by BBJ

Mobile PAY for løssalg.

Instruktør/Holdleder
Mountainbike

Dette er et hold, hvor man udelukkende kører på MOUNTAINBIKES - en cykel med bredde knoppede dæk og som minimum affjedring i forgaflen. Og UDEN el-motor.
Medlemmer med en anden type cykel henvises til nogle af foreningens andre fortræffelige cykelhold.
____________ _____________________

Morgendagens MTB-tur torsdag er aflyst pga. dårlige vejrudsigter.
Vi håber på bedre vejr mandag den 24.februar.
Og husk, det er kl. 10, da der er generalforsamling i SvSi om eftermiddagen.

På mandag den 17. februar kl. 13.00 mødes vi på p-pladsen ved Ollerup Gymnastikhøjskole og kører ud i skove og terræn deromkring.
Vejrudsigten varsler atter forhøjet vindhastighed, så det er med forbehold, at turen afvikles og eventuelt bliver rykket til torsdag.
Men, du er den første der får varsel herom.

Og - på dagens tur var vi 12 fremmødte. Lene og 11 herrer startede ud i flot vejr med høj sol og blå himmel. Det er længe siden set.

Det blev en tur med lidt sammenblanding af skov-og asfaltvej, som via jernbanestien mod vest førte os ud til Rantzausminde og videre gennem Lehnskoven. Derfra gik det ad den sorte vej (asfalt) forbi Ballen via Bjergvej til Egense og ad Hellegårdsvej til Tankefuld, inden vi igen ramte noget grus rundt i Sofielund Skoven. Vel ude af skoven fik vi hurtigt målstregen i sigte.

En rigtig fin tur med Ole R i front. Slet ikke så ringe med vægt på asfalten, for det var jo derude, solen kunne mærkes.
En enkelt punktering skal vel nævnes. Men så er det jo rart at være blandt hjælpsomme venner med en masse “positive” og sjove kommentarer - mest sjove.
Men det er vel ik’ så ring’ at ha’ noget på folket en anden dag.
De “hjælpsomme” er noteret:-))

Jørn

Mountainbike 20

(I)

(H)

Jørn Pedersen, Torben Johansen