IDRÆTSKONSULENT

© 2018 by BBJ

Mobile PAY for løssalg.

Ture ud i det blå:

Aktiviteter ”Kultur og motion for hjernen”

 

NYT

Har du lyst til at vide og høre noget om H.C. Andersens liv og færden i det Sydfynske, så har du muligheden nu.

Hele arrangementer foregår på ”Høkildegård”, Åmarksvej 46, 5762 Vester Skerninge. Efter ankomsten til gården, samles vi i Karens stue og store landkøkken, hvor der efter foredraget serveres kaffe og kage.
Tilmelding senest den 2. november på:
havblik@sydfynsmail.dk eller til Ellen på
tlf. 4224 4854. Ved tilmelding oplys dit telefon-nummer og om du kan tilbyde af køre.

Kontaktperson

Ellen - Erik - Therese

H.C. Andersens liv og færden i det Sydfynske,
Ture ud i det blå:

Aktiviteten skal ikke tilmeldes eller betales over Conventus. Det skal ske senest 3 dage før turen på mail eller telefon til kontaktpersonen.

Nyt

Gruppen for ”Kultur og motion for hjernen”.
Indbyder til besøg på Danmarks Forsorgsmuseum
Onsdag den 27. november kl. 13.50.
Tema: Godhavndrengene

”Det værste på Godhavn – udover volden – var, at vi ikke blev betragtet som børn. Vi blev betragtet som noget, der var kasseret”Poul Erik Rasmussen, anbragt på Godhavn som barn
Forsorgsmuseet i Svendborg har været medvirkende til at skabe opmærksomhed på de forhold, der i perioden fra 1950-1975 fandt sted på det dengang berygtede børne-hjem ”Godhavn” i Tisvildeleje.
Fysisk og psykisk terror, svigt og vanrøgt var en del af dagligdagen for drengene på børnehjemmet. En guide fra Forsorgsmuseet giver et oplæg om Godhavndrengene og forholdene for børn, der boede på børnehjem.
Bagefter er der mulighed for at gå rundt på museet på egen hånd inden vi samles kl. 15.30, hvor vi kan tale om oplevelsen og nyde en kop kaffe og lidt sødt.
Pris for entre, introduktion, kaffe med sødt 75 kr. Som betales ved fremmødet. Tilmelding senest den 18. november på mail til Ellen Larsen udsigten55@gmail.com tlf.nr 42244854 Praktiske oplysninger: Kl. 13.50 mødes vi ved museets billetkontor, hvor der også betales. ”

Kontaktperson

Ellen Larsen

Besøg på danmarks Forsorgsmuseum
Ture ud i det blå: