Svendborg Senior Idræt er blevet nomineret til Danskernes Idrætspris
 

Svendborg Senior Idræt er blevet nomineret til Danskernes Idrætspris

Hvis du vil hjælpe os til finalen i Boxen 4. januar, så gå ind og stem på os på www.danskernesidraetspris.dk under P4 Fyn

Svendborg Senior Idræt er blevet nomineret til Danskernes Idrætspris og er sammen med 2 andre fynske idrætsprojekter sendt videre i konkurrencen om at vinde idrætsprisen og de medfølgende 100.000 kr., der skal bruges til at styrke initiativet yderligere.
24 projekter fra hele landet er med i opløbet. Nu er det op til danskerne at stemme et af idrætsprojekterne videre til finalen. Alle projekterne kan ses på www.danskernesidrætspris.dk. De tre projekter, der har fået flest stemmer, sendes videre til landsfinalen. DIF’s bestyrelse afgør herefter, hvem der vinder Danskernes Idrætspris 2019.

Hvis du mener, at Svendborg Senior Idræt skal være en af dem i finalen, så stem på os.
Du går ind på www.danskernesidrætspris.dk og vælge stemmesedlen for P4 Fyn og trykker på projektet: ”Idræt har ingen alder – det er aldrig for sent". Du kan også komme direkte til stemmesedlen ved at trykke her.
Du kan samtidig anbefale din familie og dine venner, at gøre det samme. Jo flere stemmer, jo større chance har vi for at vi kommer med i finalen.
Der kan stemmes indtil den 4 december 2019.
Punktummet sættes, når vinderen afsløres i DR’s show SPORT 2019 den 4. januar 2020

Piger på skateboards, Svendborg Senioridræt og Børnebasket Odense er de tre idrætsprojekter, det fynske dommerpanel har sendt videre i konkurrencen om at vinde Danskernes Idrætspris. Nu er det op til danskerne at stemme et fynsk idrætsprojekt videre i konkurrencen.

Dommerpanelet har talt, og nu er de tre idrætsprojekter, der er valgt til at gå videre i konkurrencen om Danskernes Idrætspris og de medfølgende 100.000 kroner udpeget. Og det er tre .. >>>>

IDRÆTSKONSULENT

© 2018 by BBJ

Mobile PAY for løssalg.

På grund af sygdom, er det frivillige der passer kontoret.