Mænd i naturen
Bevæg dig i Naturen:

Mænd i naturen

Træningstid og sted

Mænd i naturen er fællesskab der samler mænd, som deler glæden ved den smukke og varierede natur, vi har på Fyn med fokus på Sydfyn.

Vi deler fælles naturoplevelser, og spiser den medbragte madpakke og tilhørende drikkevarer. I løbet af sæsonen griller vi på holdets grill.

SÆSON:

Hele året, dog ikke juli.

AKTIVITETSPRIS:

Gratis, men der kan være udgifter til transport, færge eller
en foredragsholderVi tager rundt til forskellige steder, der hver har noget forskelligt at byde på. Naturen danner rammen og giver plads til fordybelse og ro på vores ture. På turene er der altid plads til en god “mandesnak”.

Startsted for turene er ved Svendborg Idrætscenter, Ryttervej.
Gruppen kan dog aftale at starte et andet sted. Mødested kan fra gang til gang ses på "Opslagstavle" under billedet. Turen varer normalt fra kl. 10 - ca. 14.

På enkelte ture vil der kunne være et deltagergebyr.

For yderligere information kan du kontakte en af holdlederne.Vi, som urmenneske og som mænd, brugte naturen i mange tusind år som vores vej til at skaffe føde, ro og søge ly. Derfor slapper vores krop, og hoved af på en helt anden måde vi går i naturen.

Derfor inviterer vi alle 60+ mænd til at være med i vores gruppe ”Mænd i naturen”, som mødes hver anden onsdag i lige uger.

Direkte tilmelding

Hvis der ikke kommer noget frem, er holdet 

LUKKET for tilmedling og venteliste

IDRÆTSKONSULENT

© 2018 by BBJ

Mobile PAY for løssalg.

Konteret holder ferielukket fra 3.7 - 27.7 begge dage incl.
Vi glæder os til at byde jer velkommen på kontoret igen den 28.7
Rigtig god sommer