IDRÆTSKONSULENT

© 2018 by BBJ

Kontoret holder lukket foreløbig til og med 2.påskedag.
Der arbejdes hjemme og det er muligt at sende mail til Ellis Rasmussen på svsi.kontor01@gmail.com

Mobile PAY for løssalg.

Krop og Sjæl:

Ved hjælp af aktivt og bevidst muskelarbejde og længere tid i stræk forlænges det omkringliggende bindevæv, som ligger omkring muskler, led og indre organer. Dette gør, at du gradvist vil øge din smidighed, balance og styrke. Du lærer enkle åndedrætsøvelser, som hjælper til at øge din lungekapacitet, og dette har samtidig stor positiv effekt på vores sindstilstand, idet hele nervesystemet falder til ro.

De fleste yogastillinger kan tilpasses til din krop. Du skal bare komme i tøj, du kan bevæge dig i.

I Bagergade er lokalet indrettet på 2. sal (uden elevator) og lavet til yoga. Døren er altid åben 15 minutter før timen starter. Vær opmærksom på at der ikke må parkeres i gården. Der kan parkeres ved biblioteket, badmintonhallen overfor Naturama eller i 24 timers båse på selve Bagergade.

Hvis der er ledige pladser, er det muligt at komme med på holdet for aftalt pris pr. gang for resten af sæsonen, som aftales ved personligt fremmøde på foreningens kontor i åbningstiden – se på hjemmesidens forside.
For yderligere information – kontakt Samantha, på tlf. 21 48 25 19


Direkte tilmelding

Hvis der ikke kommer noget frem, er holdet LUKKET for tilmedling og venteliste

Yoga Prana/Samatha Soden

Træningstid og sted

i Bagergade 40 B, 2. sal.Yoga har gavnlig indvirkning på led, muskler og knogler, idet kroppens naturlige bevægemønstre bliver udvidet.

Uge 2 - 22 2020

Onsdag

AKTIVITETSPRIS

1520 kr. for 38 lektioner (19 gange)

Instruktør

Samatha Soden