være små bolde, elastikker, vægtbolde og balancepuder. Du kan gå til pilates, som Svendborg Senior Idræt tilbyder i samarbejde med pilatesinstruktør Matilde Dresler:Matilde Dresler har træningsstudie i Ramsherred 1 A, 1. sal. Find den blå dør i smøgen mellem Ramsherred og Rådhusgården.Pilates mat work
Mat Work er pilatestræning på en pilatesmåtte, hvor de fleste øvelser er liggende på ryggen, maven eller siddende. For at sikre kvaliteten af træningen for hver enkelt deltager, er holdene begrænset til maks. 10 personer.
I klassen arbejder vi fokuseret på at styrke bækkenbund, mave og ryg, samt placering af bækken, brystkasse, skuldre og nakke i forhold til hinanden.
Ved brug af redskaber justeres sværhedsgraden af øvelserne, så de enten bliver nemmere eller sværere. Redskaberne bruges også til at træne periferien af kroppen, så også ben, balder, skuldre og arme bliver styrket og smidiggjort.
Redskaberne varierer fra gang til gang og kan inkludere ”fitness circle”, små og store bolde, elastikker, vægtbolde, balancepuder og foamroller.
Ved regelmæssig Mat Work træning, vi du opnår større kropsbevidsthed, bevægelighed, styrke og smidighed gennem hele kroppen.

 NYT 

Pilates
Pilates

Træningstid og sted

I pilates foregår træningen med redskaber til at øge eller mindske sværhedsgraden. Det kan f.eks.

Sæson

Aktivitetspris

Instruktør

Instruktør

TIL MEDLEMMER

Se eller rediger dine medlems- og betalingsoplysninger: 

INSTRUKTØRER/UDVALG

FORENINGEN

ADMINISTRATION

© 2018 by BBJ

SVENDBORG SENIOR IDRÆT

Svendborg Idrætshal
Ryttervej 70, 1.sal
5700 Svendborg

Tlf. +45 62233019
Email. svsi.kontor01@gmail.com

CVR nr. 34 54 29 37

Mobile PAY for løssalg.

Betalingsmuligheder.

KONTORTID

Kontoret har åbent for telefon og besøg i de nævnte tider. ​Mandag, onsdag & fredag kl. 10.00 - 12.00.

Bemærk: Vi har desværre stadig ikke åbent for besøg på kontoret