Efter rundvisningen drikker vi kaffe i Tranekær Slotmølle. Efter kaffen er der fri mulighed for at besøge f.eks. Medicinhaverne, Slotsparken, Souvinariet (der udstiller alverdens souvenir, et morsomt sted) eller gå en tur i Trankær.
Prisen for turen inkl. rundvisning på slottet og kaffe med kage på Tranekær Slotsmølle kun 190,00 kr., der betales kontant når vi mødes på P-pladsen ved SG-Huset. For transport betales 30,00 kr., der afregnes med chaufføren i bilen.Vi kan oplyse, at næste tur foregår tirsdag den 5. november, hvor vi skal møde Karen Rasmussen på ”Høkildegård”, der fortæller om H.C. Andersens liv i Det Sydfynske. Der udsendes nærmere information i oktober, men reserver allerede nu dagen.

 NYT 

Aktiviteter ”Kultur og motion for hjernen”
Tranekær Slot.

Tilmelding efter først til mølle princippet på:
havblik@sydfynsmail.dk eller til Ellen på tlf. 4224 4854. senest den 15. september 2019. Ved tilmeldingen oplys om du kan tilbyde at køre.

Rundvisning på Tranekær Slot.Det er lykkedes at få en aftale med Lensgreve Preben Ahelfeldt-Laurvig, der guider os rundt og fortæller levende og meget engageret om slottets historie gennem flere hundrede år – Det er Danmarkshistorie på en anden måde.
Det er også en enestående mulighed for at få historien direkte fra Lensgreven selv, idet denne rundvisning er en af de sidste han foretager, da han helt stopper med rundvisninger på slottet.

Instruktør

Instruktør

Direkte tilmelding

Hvis der ikke kommer noget frem, er holdet 

LUKKET for tilmedling og venteliste

TIL MEDLEMMER

Se eller rediger dine medlems- og betalingsoplysninger: 

INSTRUKTØRER/UDVALG

FORENINGEN

ADMINISTRATION

© 2018 by BBJ

SVENDBORG SENIOR IDRÆT

Svendborg Idrætshal
Ryttervej 70, 1.sal
5700 Svendborg

Tlf. +45 62233019
Email. svsi.kontor01@gmail.com

CVR nr. 34 54 29 37

Mobile PAY for løssalg.

Betalingsmuligheder.

KONTORTID

Kontoret har åbent for telefon og besøg i de nævnte tider. ​Mandag, onsdag & fredag kl. 10.00 - 12.00.

Bemærk: Vi har desværre stadig ikke åbent for besøg på kontoret